Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

De nieuwste Merlo producten in wereldpremičre op de Sima.

11/05/2010

Wederom bevestigt de firma Merlo haar naam als bedrijf dat zich richt op technologische innovaties.
De Sima van Parijs is de internationale scène voor de presentatie van het uitgebreide gamma aan machines voor de landbouw en de veeteelt.
Tijdens de Parijse tentoonstelling vindt de wereldpremière plaats van twee nieuwe hefmachines die elk voor hun eigen marktaandeel de kenmerken van multifunctionele high performance machines versterken.

De nieuwe Multifarmer 40.9 CS, een grote tractor met telescopische arm, geeft blijk van de superioriteit van Merlo op het gebied van technologische innovaties.
Een echt werkpaard dat geboren is met het doel om het multifunctionele concept van verplaatsen en opheffen binnen bedrijven en de werkzaamheden op het land te versterken, door dezelfde snelheid en dezelfde inspanning van een landbouwtractor te leveren met het voordeel van een telescopische arm voor het verplaatsen van ladingen tot een maximum van 4 ton en voor het uitvoeren van werkzaamheden op een hoogte van maximaal 9 meter.
De Multifarmer 40.9 CS beschikt over een driepuntsaansluiting aan de achterkant voor 7 ton en mechanische aftakassen aan de voor- en achterkant.
De exclusieve hydropneumatische ophanging van de Merlo CS cabine (Cab Suspension) behoort tot de standaarduitrusting.Het andere zeer nieuwe product dat tijdens de tentoonstelling gepresenteerd wordt, de Panoramic P25.6, maakt deel uit van de producten behorende tot de topcategorie voor compacte machines.
De kleine uitschuifbare arm voor zeer grote prestaties – slechts 1,80 meter breed en geheel gewijd aan veiligheid en confort – is een betrouwbare en veilige machine, in staat om ladingen tot 2,5 ton te verplaatsen en werkzaamheden uit te voeren op een hoogte van maximaal 6 meter.
Met tevens het voordeel om op aanvraag te kunnen beschikken over een driepuntsaansluiting aan de achterkant, een hydraulische aftakas en de homologatie voor landbouwtractoren.